Hvordan foregår det

Når vi ses, starter vi altid med en samtale. Her fortæller du hvorfor du kommer, og jeg bruger mine evner til at mærke efter, om jeg kan se den bagvedliggende årsag, og vurderer så hvordan jeg bedst kan hjælpe dig.
Under behandlingen ligger du på behandlerbriks, enten med alt tøjet på (kun healing), eller i undertøj med tæppe over (KST eller begge dele).
Du må tro, eller ikke tro, på lige præcis det du selv vil, men du skal acceptere at jeg tror på ’noget’, og du skal være åben for at få hjælp mens du er hos mig. Ellers kan vi ikke arbejde sammen – og det er præcis det vi gør stresser kroppen kan lindres.

Hvor mange behandlinger skal du forvente

Det er næsten umuligt at svare på. Det afhænger selvfølgelig mest af hvilket problem vi skal arbejde med. Men det afhænger også af vores samarbejde, og hvor let du kan ’slippe’ det. Enkelte er hjulpet ved at komme en enkelt gang, nogen efter 2-4 gange, og med andre tager det længere tid. Til gengæld skal du ikke komme igen og igen, hvis effekt helt udebliver, da det vil være spild af både din og min tid. Vi overvejer sammen, og om det giver mening at fortsætte.

Hvad kan behandles

Generelt alt hvad der er i ubalance eller skaber spændinger. Det kan være så forskellige ting som spændingshovedpine, piskesmæld, negative tanker, dårligt selvværd, stress symptomer, choktilstand, skævheder og ondt i ryg, lænd, ben og skuldre. Og alt hvad der stresser kroppen kan lindres.