Healling

- har mange former, også her henviser jeg til internettet for detaljeret beskrivelse.

Helt overordnet handler healing om energier. Om hvordan de er til stede eller mangler i din krop, og om at skabe balance i dem, uanset om symptomerne er psykiske eller fysiske. Som healer kanaliserer jeg energi, og sørger for at den er balanceret og tilstede der hvor der er mest brug for den.

Det, at der arbejdes med kroppens energier, hvordan det foregår, og hvor energien kommer fra, kan for nogen forekomme lidt ’mystisk’. Jeg tror det hænger sammen med at vi bygger vores samfund på ’Jeg tror det når jeg ser det’, mens basis for healing snarere tager udgangspunkt i en ’Jeg ser det når jeg tror det’ filosofi.

Hvis du er åben for dette anderledes perspektiv, tager jeg meget gerne en snak om emnet når vi ses.

Respondhealing

Respondhealing er en healingsteknik, særligt udviklet til svære fysiske problematikker. Jeg har dog også erfaret, at den er anvendelig som en slags indgangsportal til andre problematikker.

Ved respondhealing arbejdes med at få løsnet og ’gen-oplyst’ alle områder i kroppen inkl. den del af psyken der påvirker kroppens funktionalitet, da udgangspunktet er, at psyke og fysik hænger sammen.

Der arbejdes på et meget dybt niveau, helt ned til de allermindste elementer, og på den måde fjernes blokeringer og spændinger, og flowet mellem kroppens energicentre aktiveres, og dermed mulighed for bedring.

Fjernhealing

Kan healing virkelig virke når vi ikke er i samme rum?

Ja, det kan det altså godt. Healing handler om universelle energier, og de har ikke samme begrænsning som vores fysiske verden. Ved fjernhealing arbejder energien faktisk mere ’rent’, da jeg ikke på samme måde som ellers, kan ’støje’ med min personlige energi. Fjernhealing kan derfor ind imellem have endog større effekt, end hvis man er fysisk til stede i samme rum.

Ved fjernhealing aftaler vi et specifikt tidspunkt, hvor det foregår. Det er godt hvis du ikke er alt for optaget af andre ting mens det sker, så gå for dig selv, sørg for ikke at blive forstyrret (heller ikke af katten, hunden eller naboens børn) og bare slap af. Jeg vil kontakte dig inden start når jeg går i gang, og igen når vi er færdige.

Dette er et gruppebillede.

Gruppehealing

Det er muligt at heale mange personer samtidigt. Og det er ikke sådan at 10 personer der heales samtidig, kun får 10% energi. Alle vil få det der er behov for. Helt som ved individuel healing, kan oplevelsen være meget forskellig. For nogen er det meget tydeligt at der foregår noget, og for andre vil der slet ingen oplevelse være. Det virker alligevel, og det virker lige meget – hvis man har et ønske herom.

Det er ikke sådan, at man skal være gjort af noget særligt, for at kunne modtage healing, og man skal heller ikke have en særlig ’stor’ oplevelse, for at det har en stor effekt. Den sammenhæng er der mange der tror findes, men det gør den altså ikke. Men da det er energi man modtager udefra, er det selvfølgelig muligt at lukke af for den, så den ingen effekt får. Fuldstændig som at man får ringe effekt af en fysisk massage, hvis man ikke forsøger at slappe af mens den foregår.